[Logo]
 
  Home Page       Intelivisto       Search        Recent Topics        Hottest Topics        Login
vans suomi
Forum Index » MCCP Exam
Author Message
Byronrust (IV07549501)Messages: 3
Offline

Motorola Originals ZX 2K BOOSTin julkaisun jälkeen tiimi in palannut jälleen uuden klassikon kanssa. Syksy/talvi 2021 -pudotusta varten on esitelty uudelleen suunniteltu Adidas Originals Community forum -mallisto. Nämä ihmiset määrittelevät uudelleen huomisen tyylin ja kannustavat uutta sukupolvea omaksumaan asenteen. Uusin kokoelma korostaa kunnioittamatonta henkeä, joka ei pelkää kokeilla uusia ideoita. adidas suomi esiteltiin ensimmäisen kerran koripallokentillä 1980 -luvulla. Siitä on sittemmin tullut yksi ajattomista kappaleista vuosikymmenten aikana ja muotoillut kulttuuria tyylikuvakkeeksi.

Kiko Kostadinov ja ASICS ovat yhteistyössä Kalifornian Brain Dead -brändin kanssa paljastaneet GEL-FRATELLI-lenkkarin uudelleensuunnittelun. ja eklektiset mykistetyt peittokuvat. Bastante yksityiskohtia ovat metalliset ääriviivat varvaslaatikossa, erilliset pohjayksiköt ja tarrakiinnityshihnat. Kenkien mukana tulee grafiikka, jossa näkyy puolimies, puoliperho-pääinen hirviöhahmo. ”GEL-FRATELLIssä in kaksi erillistä sisarusta, asics suomi jotka muodostavat yhdessä parin ja muodostavat yhden ainoan äänen.

Neighborhood Technical Apparel ja pakettiautot ovat valmistelleet meille uuden projektin tänä kesänä, tällä kertaa uudistamalla ComfyCush Era ja Sk8-Hi vastaamaan japanilaisen tuotemerkin tunnusomaista estetiikkaa, joka tulee myöhemmin tällä viikolla. ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun he työskentelivät yhdessä Mr. Cartoonin kanssa kesällä 2020. Tällä kertaa molemmat luopuvat tavanomaisesta kolmisuuntaisesta yhteistyöstään ja valitsevat sen sijaan uusimman projektin. Viimeisimmässä työssä Vans ja NBHD-tiimi keskittyvät kahteen klassikkoon, Eraan ja Sk8-Hi: hen, vans suomi vaikka he käyttävät kunkin tyylin ComfyCush-iteraatioita, uusimpia, teknologisesti kehittyneimpiä versioita olennaisista Vans-silueteista.

Jos luulit, että Kerwin Frostin "Superstuffed" Adidas Superstar rikkoo rajoja, odota, kunnes näet, mitä hän on seuraavaksi. Tänään viihdyttäjä ja äskettäin lyöty suunnittelija esittivät katseensa seurantaprojektistaan: adidas finland Large, joka näyttää kasvoilta. Kenkä sopii aiheeseen kokonaisuudessaan hampaat varpaalla, nenäkiinnitys nauhoissa, silmät, jotka ulottuvat-missä muualla? -silmukoiden yläosasta ja hiuspää, joka roikkuu nilkkakaulus lattiaan. Tuloksena oleva ulkoasu on sellainen muotoilu, jonka voisi nähdä mukautetulta lenkkisuunnittelijalta tai Instagram-mallitililtä, mutta olemme täällä kertoaksemme teille, että tämä uguale todella julkaistaan.
 
Forum Index » MCCP Exam
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team